NÄR LIVET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG

1. “När livet inte blir som man tänkt sig”:

Föreläsningen innehåller dels berättelsen om mitt och min frus liv med Hugo, men framförallt fokuserar jag på allmänna frågor som föräldrar till barn med funktionshinder ställs inför. Jag vill ha en dialog med föräldrarna och involvera dem mycket i diskussionen. Jag talar om ämnen som är gemensamt för alla föräldrar till barn med funktionshinder, men anpassar även inriktningen på föreläsningen efter önskemål och behov.

Målet med föreläsningen är att få folk att känna hopp. Att visa hur man kan få ihop vardagen och leva ett bra liv trots de tuffa förutsättningar som råder. Jag vill ge olika verktyg på vägen och inspirera de som tycker att allt känns tungt.

Låter detta intressant så kontakta mig på så kan vi gemensamt planera in en föreläsning hos er.

2. Stockholm Marathon tillsammans

Jag vill inspirera andra och visa att inget är omöjligt.